Yhteystiedot

Harri Vuorenpää
P. 040 670 6617
harri.vuorenpaa@perussuomalaiset.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:244095 kpl

Isoveli/-sisko valvoo Suomessakin!

Tiistai 24.11.2015 klo 19.17


Kempeleen tapaus on tuonut esille asian, joka on mielestäni huomattavan paljon huolestuttavampi kuin mikään yksittäinen rikostapaus. Yle uutisoi tänään, että poliisi on huolissaan turvapaikanhakijoiden harjoittamasta seksuaalisesta häirinnästä. Tämä on tietenkin äärimmäisen huolestuttavaa jo sinänsä, mutta pysäyttävin asia kyseisessä uutisessa oli kohta, jossa asiaa kommentoinut poliisipäällikkö ilmoitti, ettei ”halua kertoa omalla nimellään turvapaikanhakijoihin liittyvästä ilmiöstä”!

Mitä tämä tarkoittaa? Korkeassa asemassa oleva poliisiviranomainen, joka on verorahoilla palkattu huolehtimaan meidän kaikkien turvallisuudesta, ei uskalla kertoa rikollisuuteen liittyvästä ilmiöstä! Se, että hän ei uskalla tehdä jotain, kertoo mielestäni ainoastaan yhdestä asiasta: hänet on pakotettu olemaan hiljaa! Viranomaisten hiljentäminen, jota suurin meistä on tottunut näkemään enimmäkseen television rikossarjoissa tai uutisissa diktatuurisista maista, on käsittämätön ilmiö omassa kotimaassamme, jota olemme naiivisti pitäneet esimerkkinä avoimuudesta ja rehellisyydestä tällaisissa asioissa. 

Tämä herättää muutaman todella huolestuttavan kysymyksen. Ensinnäkin kuka tai mikä on se taho, jota viranomaiset ”pelkäävät” näin paljon? Toisekseen mikä on motiivi sille, että viranomaisten suu halutaan näin sulkea, ettei viranomaiset pysty enää julkisuudessa esiintymään omalla nimellään ja kasvoillaan? Nämä kysymykset ovat mielestäni äärimmäisen huolestuttavia, jopa pelottavia. Varsinkin omassa kotimaassamme. 

Pahaa pelkään, että vastaukset ovat vielä huolestuttavampia ja pelottavampia. 

Avainsanat: Turvapaikanhakijat, poliisi, rikollisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini